Referenties

Referentie Fam. Mooiman Meerstad

Visgraat vloer

Dutzfloors heeft ons heel goed begeleid bij het kopen van onze houten visgraat vloer voor onze nieuwe woning. Ze zijn goed bereikbaar en denken actief met je mee. In de showroom nemen ze de tijd voor je, kun je allerlei soorten vloeren duidelijk bekijken..

Lees meer >

Referentie houten vloer Kropswolde

Referentie houten vloer Kropswolde

Zeer overzichtelijke website, mooi product tegen hele scherpe prijzen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en geen vraag is teveel. Goede uitleg over het product en men wil ten alle tijden bij je thuis advies komen geven. Voor alles is een oplossing..

Lees meer >

Referentie. Fam Heerenveen

Houten vloer Heerenveen

Een leuke vlotte dame die de tijd voor ons nam en ons enthousiast vertelde over de verschillende soorten houten vloeren in de showroom. ze dacht echt met ons mee, dit hielp ons enorm bij onze beslissing.  Ook na levering van de houten vloer uitstekende..

Lees meer >

Referentie Fam. Bijstra Tjerkgaast

Houten vloer Friesland

Online maakte we een afspraak en kregen al snel reactie dat we op ons gewenste moment konden komen. We werden verrast door de vele mogelijkheden. Wat ons vooral aansprak was dat ze maar 1 product hebben..

Lees meer >

Referentie Fam. Visser uit Joure

Houten vloer Joure

Hoewel we al de nodige stalen in huis hadden gehad, konden we maar niet vinden wat we voor ogen hadden: een kwaliteitsvloer met een rustige, natuurlijke uitstraling, nagenoeg zonder noesten. Op tweede kerstdag was Dutzfloors open..

Lees meer >

Referentie Fam. Houten uit Heerenveen

Houten vloer Heerenveen

Gedurende het hele traject van eerste showroom bezoek tot en met het leggen van de vloer ben ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen door Hedwig. Ook de uitleg rondom de keuzes die je kunt maken voor de breedte van de planken..

Lees meer >

Referentie. Fam. Weg Eernewoude 

referentie houten vloer

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig. We hadden afgesproken dat we de vloer zelf zouden ophalen, maar jullie hadden het geregeld.. 

Lees meer >

Referentie. Fam. Looijveld uit Bussum

Visgraat vloeren

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer. Dutzfloors heeft ook de vloerverwarming voor ons geregeld..

Lees meer >

Referentie. Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

Referentie houten vloer Zuidlaren

We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en hebben met ons samen de perfecte vloer..

Lees meer >

Referentie Fam. Stuurman uit Heeg

Houten vloer Heeg

In april 2014 hebben wij een houten vloer gekocht bij Dutzfloors in Heerenveen. De keuze in type en (hout-) kleuren vloeren is heel groot. Dankzij het kundig advies en het geduld van mevrouw van Dobbenburgh zijn wij uitstekend geslaagd..

Lees meer >

Referentie Fam. Hogendoorn uit Nes

Referentie houten vloer

Alleen maar lof over dit bedrijf. Wij wilden/moesten op zeer korte termijn een vloer uitzoeken en laten leggen in onze nieuwe woning. Op zaterdagavond een mail gestuurd met daarin de vraag of wij de volgende dag langs konden komen...

Lees meer >

Referentie Fam. Kuipers uit Blauwhuis

referentie houten vloer

Na lang getwijfeld te hebben tussen een PVC vloer en een houten vloer wisten Joop-jan en Hedwig ons snel te overtuigen om te gaan voor een houten vloer. We genieten nu volop van onze nieuwe houten vloer, een plaatje. Kan zo in VT wonen..

Lees meer >

Referentie Fam. De Vos uit Lemmer

Referentie houten vloer Dutzfloors

De service begint al bij binnenkomst in de showroom in Heerenveen, in eerste instantie verwacht je niet om op zo’n groot industrieterrein een smaakvol ingerichte showroom aan te treffen. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen..

Lees meer >

Referentie Fam. De Jager uit Beetsterzwaag

Referentie houten vloer Dutzfloors

Diverse houten vloeren bij meerdere leveranciers bekeken. Uiteindelijke gekozen voor Dutzfloors vanwege de kwaliteit en prijsverhouding. Ze kwamen bij ons thuis voor het geven van interieur advies. Ze hebben toen meerdere..

Lees meer >

Referentie Fam. Rijnja uit Groningen

Houten vloer Groningen

Prima kwaliteit in combinatie met deskundig advies. Een zeer uitgebreid assortiment eiken houten vloeren. Het was voor ons dan ook een fluitje van een cent om onze droomvloer te vinden. Als je op zoek bent naar een eiken houten vloer..

Lees meer >

Referentie Fam. Schroor uit Groningen

Referentie houten vloer Dutzfloors

Ik heb Dutzfloors leren kennen als een zeer klantgericht bedrijf. De service en persoonlijke benadering van Hedwig van Dobbenburgh (eigenaar) zijn zeer prettig, betrokken en professioneel. De houten vloeren zijn van hoge kwaliteit..

Lees meer >

Referentie Fam. Ijsselhof uit Utrecht

Houten vloer

Via vrienden die een goede recensie hadden zijn wij terecht gekomen bij Dutzfloors. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij ongelofelijk flexibel, goed en professioneel geholpen zijn. Niet alleen in het proces vooraf maar ook tijdens het legproces..

Lees meer >

Referentie Fam. Brouwer uit Heerenveen

Houten vloer

Wij hebben onze houten vloer gekocht bij Dutzloors en zijn hier erg tevreden mee. Wij wisten niet of een houten vloer wel kon in combinatie met vloerverwarming. Na goed advies in de showroom van Dutzfloors, hebben wij voor een schitterende..

Lees meer >

Referentie Fam. Schra uit Hasselt

Referentie houten vloer Friesland

Nog eens een staal proberen, en nog eens... Bij het uitzoeken van een vloer kun je wel wat hulp gebruiken. Er is heel veel mogelijk, en de vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je huis. Bij Dutzfloors kregen wij professioneel advies…

Lees meer >

Referentie Fam. Doedens uit Zaandijk

Houten vloer zaandijk

Wij hebben onze houten vloer bij Dutzfloors gekocht. Hedwig heeft ons goed geholpen met de keuze, aangezien er zoveel keuze was. Er zijn vele aanbieders op het gebied van houten vloeren maar wij raden iedereen aan om bij Dutzfloors..

Lees meer >

Referentie Fam. De Jong uit Hieslum

Houten vloer Friesland

Bedankt Redmer voor je advies en de tijd die je voor ons hebt genomen. Marjolein en ik genieten enorm van onze nieuwe houten vloer. Je kleuradvies is de juiste en het past schitterend bij het interieur. We zullen jullie zeker aanbevelen..

Lees meer >

Referentie. Fam. Heida uit Nieuwehorne

referentie houten vloer

Afgelopen najaar besloten wij om tot aanschaf van een houten vloer over te gaan. Na allerlei adressen te hebben afgelopen kwamen wij bij Dutzfloors in Heerenveen terecht. Hier werden wij op een hartelijke manier ontvangen…

Lees meer >

Referentie. Fam. Lawant uit De Knipe

houten vloer friesland

Nadat we op veel verschillende plaatsten hadden gekeken voor een mooie houten vloer, kwamen we, via de Carolinahoeve in Beetsterzwaag terecht bij Dutzfloors in Heerenveen. We moesten even zoeken naar de locatie, maar zodra we daar..

Lees meer >

Referentie. Fam. de Vries uit Drachten

houten vloer drachten

Een mooie houten vloer uitzoeken voor ons nieuwe huis was nog niet zo makkelijk voor ons. Prachtige eiken vloeren zijn er te koop bij Dutzfloors, dankzij Joop jan en Hedwig is het gelukt een keuze te maken. We zijn goed voorgelicht en hun kennis..

Lees meer >