Eiken Houten vloeren

 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Voor custom made eiken houten vloeren ga je naar DutzFloors. DutzFloors produceert al jaren eiken houten vloeren in eigen beheer. Onze ervaren specialisten werken met eerlijk hoogwaardig eikenhout dat jarenlang mooi en sterk blijft.

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (8)
 2. € 40,00 - € 79,99 (33)
 3. € 80,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Duoplank (42)
 2. Massiefparket (1)
 3. Visgraatvloeren (1)
Kleur
 1. Bruin (8)
 2. Grijs (7)
 3. Rood (1)
 4. Wit (14)
 5. Zwart (5)
 6. Naturel (8)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Producten 1 tot 12 van totaal 44

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Producten 1 tot 12 van totaal 44

Eiken houten vloeren

Eiken is erg bewerkbaar en biedt vele mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende diktes, breedtes, patronen en stijlen. Daarnaast zijn eiken houten vloeren in tal van kleuren te verkrijgen. In ons 'Kleuren overzicht' kun je je laten inspireren. Uiteraard kun je de vloeren ook op je gemak bekijken in onze showroom in Heerenveen.

Een vloer schaf je niet zomaar aan. Het is een investering en zeer bepalend voor de uitstraling van je woning. Het kiezen van de juiste stijl is van groot belang en hier helpen we je graag bij. Wij voorzien klanten altijd van een persoonlijk advies en kunnen indien gewenst de vloer volledig op maat maken.

Houten vloeren op maat

Maatwerk is mogelijk bij DutzFloors, omdat wij de eiken houten vloeren in eigen beheer produceren. Alle werkzaamheden voeren we zelf uit, van de inkoop tot de laatste afwerking. Voordeel is dat wij niet te maken hebben met tussenhandelaren en dus lage prijzen kunnen bieden.

Onze eiken houten vloeren worden gemaakt in onze werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen wij de vloer perfect afstemmen op het Hollandse klimaat, wat uitzetting en krimping bij temperatuursveranderingen voorkomt.